Maleklubben

Maleklubben ønsker å invitere og samle tegne- og maleinteresserte mennesker for felles utvikling. Vi arrangerer kurs og vurderingsmøter med profesjonelle kunstnere for å høyne kvaliteten på egne arbeider.

Maleklubben har årlig medlemsutstilling i Galleri Jessheim. I tillegg stiller medlemmene ut bilder på Hotel Scandic Gardermoen, hos Jessheimlegene, på Øyesenteret Jessheim og på bibliotekene på Jessheim og Kløfta.

Maleklubben er en undergruppe i Ullensaker kunstforening og har ca. 50 medlemmer.

Månedens bilde

– utstilt på Jessheim Øyelegesenter

Månedens bilde «Kvinnen» er malt av Anne Britt Opdal. Det er malt i akryl og kullstift og er i str 50×70. Hun forteller at motivet i maleriet kom frem underveis – og endte opp med «Kvinnen». Anne Britt har malt siden 2010, og har stor glede av å møte gode malevenner i maleklubben.

Bildet er til salgs kr. 1.900,-.

Malekveld i Galleri Jessheim

Hver onsdag

Sted: Galleri Jessheim, Storgata 6
Tid: kl. 18 – 21

Vi møtes til felles malekveld, hvor vi lærer av hverandre, får tips og for sosialt samvær.

Bli inspirert

Malerier fra medlemmene