Maleklubben

Maleklubben ønsker å invitere og samle tegne- og maleinteresserte mennesker for felles utvikling.

Vi arrangerer kurs og vurderingsmøter med profesjonelle kunstnere for å høyne kvaliteten på egne arbeider.

Maleklubben er en undergruppe i Ullensaker kunstforening og har ca. 50 medlemmer.

Vil du bli medlem?

Månedens bilde utstilt på Jessheim Bibliotek

Titel: Ljuva Hem

Teknikk: Digital art

Årstall: 2021

Kunstener: Nikolina Labor

Pris: 2500:-

Om kunstneren:

«Nikolina heter jag, en snart 35 årig tjej som är född och uppvuxen på Sveriges västkust men som bott en tredjedel av mitt liv i Norge.  Jag har alltid älskat allt som har med kreativitet att göra, allt från att måla till videoredigering.  Min senaste konst är baserad på en teknik som kallas för ”Digital art” där jag målar med en penna fast på en iPad i ett program som heter Procreate. Jättekul!»

Utstilt på Kløfta bibliotek

Titel: kära kakelugn

Teknikk: Digital art

Årstall: 2021

Kunstner: Nikolina Labor

Pris: 2500:-

Maleklubben hadde utstilling i Galleriet Jessheim 23. april – 8. mai

Se nettgalleriet her!

Edit Nilsen – Soloppgang

Maleklubbens medlemmer har også utstilling  på Scandic Gardermoen, Jessheimvegen 467 (rett ved McDonalds)

Malekveld i Galleri Jessheim

Hver onsdag

Sted: Galleri Jessheim, Storgata 6
Tid: kl. 18 – 21

Vi møtes til felles malekveld, hvor vi lærer av hverandre, får tips og for sosialt samvær.