Maleklubben

Maleklubben ønsker å invitere og samle tegne- og maleinteresserte mennesker for felles utvikling. Vi arrangerer kurs og vurderingsmøter med profesjonelle kunstnere for å høyne kvaliteten på egne arbeider.

Maleklubben har årlig medlemsutstilling i Galleri Jessheim. I tillegg stiller medlemmene ut bilder på Hotel Scandic Gardermoen, hos Jessheimlegene, på Øyesenteret Jessheim og på bibliotekene på Jessheim og Kløfta.

Maleklubben er en undergruppe i Ullensaker kunstforening og har ca. 50 medlemmer.

Finn ditt nye maleri

Digital maleriutstilling

«Vårslipp»

av Maleklubbens medlemmer

Månedens bilde utstilt på Jessheim Bibliotek

Månedens bilde utstilt på Jessheim bibliotek har tittel Stein.

Størrelsen er 48 x 60 cm og selges for kr 5000,-

Kunstneren er medlem i Maleklubben i Ullensaker kunstforening og heter Frøydis Myhre.

Utstilt på Kløfta bibliotek

Månedens bilde utstilt på Kløfta bibliotek har tittel Piruett.

Størrelsen er 80 x 95 cm og selges for kr 8000,-

Malekveld i Galleri Jessheim

Hver onsdag

Sted: Galleri Jessheim, Storgata 6
Tid: kl. 18 – 21

Vi møtes til felles malekveld, hvor vi lærer av hverandre, får tips og for sosialt samvær.