Maleklubben

Maleklubben ønsker å invitere og samle tegne- og maleinteresserte mennesker for felles utvikling. Vi arrangerer kurs og vurderingsmøter med profesjonelle kunstnere for å høyne kvaliteten på egne arbeider.

Maleklubben har årlig medlemsutstilling i Galleri Jessheim. I tillegg stiller medlemmene ut bilder på Hotel Scandic Gardermoen, hos Jessheimlegene, på Øyesenteret Jessheim og på bibliotekene på Jessheim og Kløfta.

Maleklubben er en undergruppe i Ullensaker kunstforening og har ca. 50 medlemmer.

Månedens bilder – mars

Utstilt på Jessheim Bibliotek

Månedens bilde utstilt på Jessheim Bibliotek er i mars laget av Frøydis Myhre, som lager tekstilarbeider.

«Jeg farger, trykker, ruster og maler mine egne stoff. Deretter syr jeg veggtepper/artquilt i eget design. Har gjennom 30 år holdt en rekke kurs, foredrag og stilt ut mine arbeid i inn- og utland. Utover tekstilarbeid arbeider jeg også med billedkunst, mix-media og glassarbeid.»

Dette er et tekstilarbeid i håndfarget stoff, tekstiltrykk og frihåndsquilting.

Størrelse 75x75cm, til salgs kr. 4.000,-

For mer info: www.froyadesign.info

Tittel: «En fjær…»

Utstilt på Kløfta bibliotek

Tittel: «Teamwork» av Frøydis Myhre er utstilt på Kløfta Bibliotek

Dette er et tekstilarbeid i rustet stoff, tekstiltrykk og frihåndsquilting.

Størrelse 75 x 75 cm, til salgs kr. 4.000,-

Malekveld i Galleri Jessheim

Hver onsdag

Sted: Galleri Jessheim, Storgata 6
Tid: kl. 18 – 21

Vi møtes til felles malekveld, hvor vi lærer av hverandre, får tips og for sosialt samvær.

(Midlertidig stengt grunnet korona.)

Bli inspirert

Malerier malt av Maleklubbens medlemmer